Qshops Keurmerk Gezien op RTL4
9.8
489 beoordelingen
Toppers!Tjapco op 20-11-2018
Adviseren kunen ze als de beste en daarom Cat7 kabel op rol en netwerkstekkers besteld, keurig te woord gestaan en bestelling is geleverd zoals overeengekomen! Top service, hier kom ik zeker terug!WiFi Midden Nederland uit Renkum op 26-10-2018

Aanbiedingen

POF cutter - Kabelmes voor snijden van kunststof glasvezel

Artikelnummer: 343588
incl. BTW  7,74
excl. BTW € 6,40
2 tot 4 werkdagen
Dit product is met 2 tot 4 werkdagen weer leverbaar.

Omschrijving

POF cutter - Kabelmes voor snijden van kunststof glasvezel

De cutter wordt gebruikt voor het doorknippen van polymeer optische vezels. Deze zorgt voor een recht en glad snijvlak om kwaliteitsverliezen bij de aansluiting te minimaliseren.

Bij zichtbare slijtage van het mes dient de cutter niet meer te worden gebruikt, omdat daardoor grotere verliezen in de interface en daarmee een slechtere prestatie kan ontstaan.

Een POF netwerk is zeer eenvoudig en snel aan te leggen en kan naast of gelijk met het stroom netwerk worden aangelegd. De POF kabel is bijzonder buigzaam en flexibel dus zeer eenvoudig te verwerken. De kabel wordt verwerkt zonder stekkers. De Kabel wordt eenvoudig en snel in de easy fix snel sluiting van de componenten geschoven. De kabel wordt verwerkt zonder stekkers. De Kabel wordt eenvoudig en snel in de easy fix snel sluiting van de componenten geschoven.