Qshops Keurmerk Gezien op RTL4
9.7
489 beoordelingen
Toppers!Tjapco op 20-11-2018
Adviseren kunen ze als de beste en daarom Cat7 kabel op rol en netwerkstekkers besteld, keurig te woord gestaan en bestelling is geleverd zoals overeengekomen! Top service, hier kom ik zeker terug!WiFi Midden Nederland uit Renkum op 26-10-2018

Aanbiedingen

Maatwerk oplossing voor telecom export project

Artikelnummer: Project voorbeeld 2
incl. BTW  0,00
excl. BTW € 0,00
Levertijd op aanvraag
Voor levertijd neem contact op met de klantenservice

Omschrijving

In nauw overleg met de klant en fabrikant is met aanpassingen gekozen voor een bestaande product familie. Door te kiezen voor een gemodificeerde standaard oplossing was het mogelijk om een maatgerichte oplossing te leveren tegen een scherpe prijs.

Het betrof hier een export project, in de telecom, dat landelijk werd uitgerold. Voor dit project had de klant zeer specifieke eisen ten aanzien van veiligheid, ventilatie en service ability van de kasten en apparatuur.

Om kosten en tijd te besparen tijdens de installatie was het de wens van de klant om alle kasten, af fabriek, compleet gemonteerd te leveren (incl. patchpanelen, rangeerpanelen, kabel management, ventilatie, stekkerdozen etc.)

Ook was het de wens om de kasten zo aan te passen dat het eenvoudig en simpel zou zijn om de stoffilters van de kast via de buitenzijde te vervangen.

 

Oplossing en aanpassingen

  • IP54 kast
  • 9U & 12U
  • Compleet gemonteerd met accessoires en apparatuur
  • Gescheiden, thermostaat geregelde overdruk ventilatie (blow in) in de kast
  • Filters van de kast extern te vervangbaar
  • Extra brede beschermde kabeldoorvoer in de onderzijde van de kast