Qshops Keurmerk Gezien op RTL4
9.7
489 beoordelingen
Toppers!Tjapco op 20-11-2018
Adviseren kunen ze als de beste en daarom Cat7 kabel op rol en netwerkstekkers besteld, keurig te woord gestaan en bestelling is geleverd zoals overeengekomen! Top service, hier kom ik zeker terug!WiFi Midden Nederland uit Renkum op 26-10-2018

Aanbiedingen

Secure Sockets Layer

Wat is SSL?

SSL wordt gebruikt voor het versleutelen van data die uitgewisseld wordt tussen een client en een server. In het geval van onze webwinkel; de data die uitgewisseld wordt tussen uw PC en onze webserver.

Het SSL protocol garandeert:

Een webpagina met SSL-beveiliging is gemakkelijk herkenbaar. Zo heeft bijvoorbeeld Internet Explorer een klein slot-icoontje in de adressenbalk staan wanneer de verbinding gebruik maakt van SSL-beveiliging.
Tevens begint de url met https:// in plaats van http://.

Als u dubbel klikt op het slotje kunt u het certificaat bekijken:

Waarom SSL?

Wanneer u een product via het internet bestelt wordt allerlei informatie, zoals adresgegevens, uw loginnaam en het ingetypte wachtwoord doorgegeven aan onze internetwinkel. lndien dit niet goed afgeschermd zou zijn kan deze informatie terecht komen bij personen die daar niets mee te maken hebben of daar misbruik van willen maken. SSL waarborgt de vertrouwelijkheid van deze transactiegegevens. Zonder dit systeem zouden bepaalde transacties op Internet ronduit gevaarlijk zijn.

Privacy van gegevens

MP2 respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. MP2 zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij MP2

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst of uw MP2 account raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van SSL oftewel de Secure Socket Layer.

[Terug]