Qshops Keurmerk Gezien op RTL4
9.7
491 beoordelingen
Uitstekende service en prima prijzen. Flexibel, snel en goede adviezen.Willem op 06-03-2019
Netjes van tevoren gebeld door een latere dag van leveren. Ook werd een wijziging van mijn bestelling op het laatste moment mog gped doorgevoerd. Top!Mark van de Kerkhof uit Helmond op 14-02-2019

Aanbiedingen

Secure Sockets Layer

Wat is SSL?

SSL wordt gebruikt voor het versleutelen van data die uitgewisseld wordt tussen een client en een server. In het geval van onze webwinkel; de data die uitgewisseld wordt tussen uw PC en onze webserver.

Het SSL protocol garandeert:

Een webpagina met SSL-beveiliging is gemakkelijk herkenbaar. Zo heeft bijvoorbeeld Internet Explorer een klein slot-icoontje in de adressenbalk staan wanneer de verbinding gebruik maakt van SSL-beveiliging.
Tevens begint de url met https:// in plaats van http://.

Als u dubbel klikt op het slotje kunt u het certificaat bekijken:

Waarom SSL?

Wanneer u een product via het internet bestelt wordt allerlei informatie, zoals adresgegevens, uw loginnaam en het ingetypte wachtwoord doorgegeven aan onze internetwinkel. lndien dit niet goed afgeschermd zou zijn kan deze informatie terecht komen bij personen die daar niets mee te maken hebben of daar misbruik van willen maken. SSL waarborgt de vertrouwelijkheid van deze transactiegegevens. Zonder dit systeem zouden bepaalde transacties op Internet ronduit gevaarlijk zijn.

Privacy van gegevens

MP2 respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. MP2 zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij MP2

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst of uw MP2 account raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van SSL oftewel de Secure Socket Layer.

[Terug]