Qshops Keurmerk Gezien op RTL4
9.7
487 beoordelingen
Zeer klantgericht! Ze hebben verder een mooi assortiment en leveren goede spullen tegen een scherpe prijs.Klant op 12-10-2018
maken gewoon waar wat ze op de website beloven !Paul op 04-09-2018

Aanbiedingen

Digitus Professional

Digitus Professional logo

Digitus Professional is een Duits merk en is de professionele tak van Digitus. De Digitus Professonal lijn staat al decennialang bekend om hun betrouwbaarheid en richt zich voornamelijk op datacenters, autofabrikanten, gespecialiseerde (elektro)monteurs en industriële bedrijven over de hele wereld.

De Digitus Professional producten worden voortdurend getoetst en worden voorzien van een gunstige fabrieksgarantie. Wanneer u bijvoorbeeld een netwerkkabel van Digitus Professional gebruikt, garanderen zij dat de kabel in ieder geval 25 jaar lang blijft functioneren volgens de richtlijnen zoals deze waren op het moment dat de kabel werd neergelegd. Zo zal een CAT6 kabel dus nog zeker 25 jaar functioneren volgens de eisen die op dit moment aan een CAT6 kabel gesteld worden.

Bent u een installateur / monteur en wilt u producten leveren waar u 100% achter kunt staan? Of gaat u een datacenter inrichten en wilt u er zeker van zijn dat de verbindingen nog jarenlang optimaal presteren? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij kunnen in principe alle producten van Digitus Professional leveren, maar hebben deze niet allemaal standaard in ons assortiment staan.
Door de zeer professionele logistieke opzet van Digitus Professional kunnen wij de artikelen die wij zelf niet op voorraad hebben evengoed binnen enkele dagen bij u afleveren.