Qshops Keurmerk Gezien op RTL4
9.8
490 beoordelingen
Netjes van tevoren gebeld door een latere dag van leveren. Ook werd een wijziging van mijn bestelling op het laatste moment mog gped doorgevoerd. Top!Mark van de Kerkhof uit Helmond op 14-02-2019
Toppers!Tjapco op 20-11-2018

Aanbiedingen

Keurmerken

Qshops

Wij zijn aangesloten bij Qshops.org. Dit is een onafhankelijk keurmerk dat zich specifiek richt op belangen en rechten van de consument. Onze certificering geeft u extra zekerheid dat wij er alles aan zullen doen om u tevreden te stellen. Wij als webwinkel dienen ons te houden houden aan de gedragscode welke u hier kunt inzien.

MKBok

Het mkbOK (Website) Keurmerk beoogt consument en bedrijfsleven te beschermen tegen ondeugdelijke websites en malafide bedrijven. Daarnaast stimuleert het mkbOK het zakendoen met het MKB. mkbOK stelt zich mede ten doel het vertrouwen in Internet te vergroten. mkbOK is 'Weten met wie u zaken doet' en bestemd voor zowel consument als bedrijf. Het MKB bestaat uit circa 660.000 winkels of bedrijven met een grootte tot 250 medewerkers. Een mkbOK bedrijf herkent u aan het Klikbare mkbOK keurmerk logo.

Wij zijn aangesloten bij geschil online.

Fouten maken is menselijk en helaas willen ook computeronderdelen nog wel eens gebreken vertonen. Wij zullen ons best doen om eventuele problemen naar alle tevredenheid op te lossen. Wanneer u klachten heeft over onze medewerkers, onze producten of over onze diensten, kunt u een klacht indienen. De contactgegevens hiervoor vind u op onze website.

Mocht u vervolgens nog steeds niet tevreden zijn, dan kunt u zich wenden tot Waarborg Consument en Recht op www.geschilonline.nl. De onafhankelijke juristen van Geschilonline.nl zullen vervolgens uw klacht beoordelen en een bindende uitspraak doen.