Qshops Keurmerk Gezien op RTL4
9.6
485 beoordelingen
MP2 denkt mee met de bestelde producten en adviseert. De bestelling wordt snel en netjes geleverd, track en trace code wordt gestuurd zodat de zending te volgen is. Een aanrader!Zenkei BV uit Sittard op 03-08-2018
Keurig gebeld dat het product niet op voorraad was en verwachtte bezorgtijd vermeld. na akkoord toch nog eerder binnen gekregen. kortom prima ervaring!Ricardo uit Lelystad op 10-07-2018

Aanbiedingen

Keurmerken

Qshops

Wij zijn aangesloten bij Qshops.org. Dit is een onafhankelijk keurmerk dat zich specifiek richt op belangen en rechten van de consument. Onze certificering geeft u extra zekerheid dat wij er alles aan zullen doen om u tevreden te stellen. Wij als webwinkel dienen ons te houden houden aan de gedragscode welke u hier kunt inzien.

MKBok

Het mkbOK (Website) Keurmerk beoogt consument en bedrijfsleven te beschermen tegen ondeugdelijke websites en malafide bedrijven. Daarnaast stimuleert het mkbOK het zakendoen met het MKB. mkbOK stelt zich mede ten doel het vertrouwen in Internet te vergroten. mkbOK is 'Weten met wie u zaken doet' en bestemd voor zowel consument als bedrijf. Het MKB bestaat uit circa 660.000 winkels of bedrijven met een grootte tot 250 medewerkers. Een mkbOK bedrijf herkent u aan het Klikbare mkbOK keurmerk logo.

Wij zijn aangesloten bij geschil online.

Fouten maken is menselijk en helaas willen ook computeronderdelen nog wel eens gebreken vertonen. Wij zullen ons best doen om eventuele problemen naar alle tevredenheid op te lossen. Wanneer u klachten heeft over onze medewerkers, onze producten of over onze diensten, kunt u een klacht indienen. De contactgegevens hiervoor vind u op onze website.

Mocht u vervolgens nog steeds niet tevreden zijn, dan kunt u zich wenden tot Waarborg Consument en Recht op www.geschilonline.nl. De onafhankelijke juristen van Geschilonline.nl zullen vervolgens uw klacht beoordelen en een bindende uitspraak doen.