Netwerkproducten is lid van Qshops
RTL 4

Advies nodig? Bel 036 522 00 22 Ma-vr 9:00 tot 22:00

Klantenservice

Aanbiedingen

Bestellen vanuit het buitenland

Bestelt u als bedrijf vanuit het buitenland en wordt het pakket naar een adres buiten Nederland verzonden, dan brengen wij geen BTW in rekening. Daarvoor hebben we wél uw BTW-nummer nodig. Bij aanmaken van uw account, kunt u uw BTW nummer opgeven. Zodra uw eerste order bij ons binnen is en uw BTW nummer is gecontroleerd, passen wij de factuur aan naar het BTW 0% tarief en ontvangt u deze wijziging per mail.

Indien u na het bestellen in de shop direct het bedrag overmaakt inclusief BTW, kunnen wij de BTW achteraf niet meer verrekenen! Wij zullen dan ook GEEN credit nota maken voor het BTW bedrag!

Zodra de proforma factuur is voldaan, worden de bestelde producten en de originele factuur inclusief uw BTW nummer verzonden. Is uw betaling na 2 weken niet binnen, dan vervalt de bestelling.

Bij vervolgbestellingen zal het BTW tarief automatisch komen te vervallen. U hoeft dan niet meer te wachten tot wij uw bestelling hebben aangepast, en u ontvangt direct de factuur vrij van BTW in uw mailbox. (deze kunt u tevens downloaden via uw account)

Betaalmogelijkheden vanuit het buitenland.

Per bank overschrijving:

Rabobank: NL50 RABO 0301 7357 94
BIC / SWIFT code: NL50 RABO 0301 7357 94
IBAN code: RABONL2U

Voor 17:00 besteld? Morgen in huis Op werkdagen voor 16:00u besteld is morgen in huis
  • Betaal snel en veilig via:
  • Betaal via Ideal
  • Betaal via bancontact
  • Betaal via paypal
  • Betaal via overboeking
Navigatie